Dyspenser EuroCave – Vin au Verre 8.0

Nowoczesny dyspenser serwujący wina na kieliszki

Najlepsze restauracje i wine bary na świecie z roku na rok odnotowują coraz większe obroty ze sprzedaży win na kieliszki. Swój sukces zawdzięczają podążaniu za oczekiwaniami klientów, którzy podczas jednej wizyty chcieliby spróbować kilku różnych win bez konieczności kupowania całej butelki. Wychodząc na przeciw aktualnym trendom i potrzebom właścicieli restauracji na całym świecie firma EuroCave stworzyła najnowocześniejsze i najbardziej zaawansowane technologiczne narzędzie jakim jest dyspenser Vin au Verre 8.0.

NAWET 16 BUTELEK W ODPOWIEDNIEJ TEMPERATURZE

  • 8 otwartych butelek. Istnieje możliwość umieszczenia do 2 butelek Magnum na komorę.
  • 6 do 8 butelek w zapasie (w zależności od rozmiarów butelek)
  • 2 niezależne temperaturowo komory ustawiane w zakresie:
    – od 6 do 15°C dla lewej komory
    – od 9 do 18°C dla prawej komory

WINO UTRZYMUJE ŚWIEŻOŚĆ DO 3 TYGODNI PO OTWARCIU

System wpompowywania azotu do otwartych butelek zapobiega oksydacji wina, co wpływa na utrzymanie jego jakości i świeżości nawet do 3 tygodni po otwarciu.

ŁATWA OBSŁUGA I PROFESJONALNY SERWIS

System szybkiej wymiany butelek, będący patentem firmy EuroCave. Rozwiązanie pozwala na przygotowanie wina do serwowania w mniej niż 10 sekund.

Możliwość zamontowania uchwytów na kieliszki dla każdej z komór. Uchwyt pozwala na jednoczesne nalewanie win do kilku kieliszków. Jest kompatybilny z kieliszkami o różnych kształtach i wysokościach.

Dotykowy wyświetlacz umożliwia pełną kontrolę nad urządzeniem. Wyświetla aktualne pojemności, ostrzeżenia wizualne, pozwala na przejrzenie statystyk sprzedażowych oraz zmianę ustawień.

JESZCZE WIĘCEJ MOŻLIWOŚCI

Szczegółowy raport, pozwalający sprawdzić obrót w danym okresie oraz które wina sprzedają się najlepiej. Raport dostępny jest bezpośrednio na wyświetlaczu urządzenia.

System automatycznego czyszczenia wszystkich 8 kranów jednocześnie, zdejmowany ociekacz oraz automatyczne odparowywanie wilgoci skracają dzienną konserwację urządzenia do mniej niż 3 minut

System wizualnych ostrzeżeń w razie potrzeby poinformuje o wycieku gazu, konieczności wymiany butli z azotem, pustych butelkach oraz przypomni o dziennym czyszczeniu czy konserwacji.

Bezpieczeństwo umieszczonych w urządzeniu win zapewniają zamykane na klucz drzwi oraz kraniki blokowane kodem. Istnieje możliwość ustawienia osobnych profili dla managera oraz dla kelnerów (z ograniczonym dostępem).

Urządzenie wykonane jest z najwyższą precyzją z najlepszych jakościowo, certyfikowanych materiałów przeznaczonych do długiego i intensywnego użytkowania. Dzięki wzmocnionej izolacji (40 mm spienionej pianki polistyrenowej) oraz potrójnej szybie temperatura wewnątrz urządzenia jest w 100% zgodna z wybranymi ustawieniami.

OŚWIETLENIE LED RGB

System oświetlenia LED RGB pozwala na ustawienie dowolnego koloru podświetlenia niezależnie dla każdej z komór oraz osobno dla kraników.

DANE TECHNICZNE I CENA

Ceny podane w cenniku są cenami Netto w walucie Euro (bez doliczonego podatku 23% VAT), zawierają w sobie cenę transportu od producenta (Francja) do klienta (Polska) lub do jednego z naszych magazynów w Poznaniu lub Warszawie.  Ilość przechowywanych butelek w rezerwie zależy od ich wielkości

DYSPENSER W ZABUDOWIE

INSTALACJA BUTLI Z AZOTEM


INSTALACJA BUTELKI WINA W URZĄDZENIU

PRAWIDŁOWE USTAWIENIE BUTELEK O RÓZNEJ POJEMNOSCI

CODZIENNE CZYSZCZENIE

COMIESIĘCZNA KONSERWACJA

PLIKI DO POBRANIA